logo
SKUPINE

Spoznajte svet skozi barvitost glasbene kulture, izboljšajte razumevanje in povezanost kolektiva, otrokom pa omogočite odkrivanje glasbenega sveta s pomočjo Globartovih po meri oblikovanih programov, ki omogočajo interaktivno sodelovanje in podajanje informacij na zabaven način.

  • Strokovna (ekskurzija)
  • Sprostitev in zabava
  • za odrasle
  • za otroke

ITALIJA

Dežela užitka, ljubezni, romantike in prijaznih ljudi, ki vam s svojim »viva l’Italia» pričarajo nepozabno doživetje ob spoznavanju s to deželo, le lučaj oddaljeno od nas.
Bogata umetnost in užitki ob posedanju na romantičnih trgih mest, sprehodu po ozkih ulicah, polnih dobrot, ki jih ponujajo prijazni domačini, vam bodo za vselej ostali v spominu.
»Smo prečudna a čudovita dežela, ki jo je vredno obiskati – lahko vam bo všeč ali pa tudi ne, zagotovo pa boste presenečeni!«

Od slovenskega Krasa do DEVINA od 109 €/osebo (z vstopninami) Podroben opis
Od slovenskega Krasa do TRSTA s predstavo 1 dan, od 58 €/osebo (z vstopninami) Podroben opis
Mogočni Rim s koncertom_4 dni 4 dni, od 209 €/osebo Podroben opis
GARDALAND - svet doživetij in zabave 1 dan, že od 54 € / osebo Podroben opis
Glasbeni mojstri severne Italije 1 - 2 dni, že od 49 € / osebo Podroben opis
Po Verdijevih poteh 3 dni, že od 159 € / osebo Podroben opis
Simfonija Toskane in Cinque Terr 2 - 5 dni, že od 149 € / osebo Podroben opis

AVSTRIJA IN SLOVAŠKA

Avstrija s prepletanjem bogate kulturne dediščine in številnimi glasbenimi odri vabi k nepozabnemu kulturnemu doživetju. Kdo ne pozna čudežnega dečka Wolfganga Amadeusa Mozarta, priljubljenih del Franza Schuberta, bratov Strauss, ter ostalih prestižnih kulturnih dogodkov na Dunaju.
Slovaška na čelu z Bratislavo pa očara s svojo razgibano pokrajino, tradicionalnimi pivnicami in kavarnami ter značilnimi ljudskimi ritmi in melodijami.

GMU 2018 - ''Z glasbo in motivacijo do uspeha!'' 1 dan, od 33 €/osebo Podroben opis
Melodije Salzburga in Gradca 1 - 3 dni, že od 39 € / osebo Podroben opis
Po Mozartovih poteh 1 - 3 dni, že od 49 € / osebo Podroben opis

SLOVENIJA

Slovenija – s svojo majhnostjo, a izjemno raznolikostjo naravnih bogastev, zaščitenih parkov in rezervatov ter združitvijo alpskega, sredozemskega, kraškega sveta in Panonske nižine, nam nudi široko paleto raziskovanj in odkrivanj lepot. Ko ji dodamo še ščepec glasbe, postane zares pravljična dežela.

>KONFERENCE< (zaključne in otvoritvene) od 55 € (s kosilom in vstopn.) Podroben opis
TOP POSLOVNI PAKETI 1 dan, od 15 €/osebo Podroben opis
Ostala glasbena doživetja Slovenije Podroben opis
Glasbena tura po Ljubljani in obisk koncerta 1 dan, že od 14 € / osebo Podroben opis

MADŽARSKA

Dežela paprike, golažev, vina Tokaj, palinke in zdravilnih toplih vrelcev, združenih mest Budima in Pešte v Budimpešto, predvsem pa dežela glasbe, priljubljenih ciganskih orkestrov in velikih skladateljev: Liszta, Bartoka in Kodalyja. Paleta ročno poslikane keramike, vezenin in okušanje madžarske hrane v tipičnih lokalih – čardah ob glasbi v živo, nas bo popeljala skozi pisano madžarsko pokrajino in njeno kulturo.

Lisztova Budimpešta in Blatno jezero 1 - 3 dni, že od 39 € / osebo Podroben opis

BALKANSKI SVET

Polotok, ki je dobil ime po planini Balkan in ki s svojo izjemno naravno lepoto mnogih prostranih jas, gorskih potokov, gozdov, naravnih parkov, čistim zrakom ter bistro in pitno vodo privablja v vsej svoji naravnosti in prvobitnosti.
Kdo ne pozna slastnih baklav, burekov in nepozabnih čevapčičev, vonja po pečenih paprikah in kajmaku ali pa ročno izdelanih pletenih ogrinjal, bakrenih posodic za kuhanje kave, tipičnih tamburic,...
Pojdimo na Balkan doživet tudi pristnost glasbe v pravih balkanskih ritmih in se prepustimo čarom vzdušja ljudi in dežele.

Beograd s trubači 2 - 3 dni, že od 99 € / osebo Podroben opis
Balkanski sekstet od Jajca do Dubrovnika 2 - 3 dni, že od 99 € / osebo Podroben opis

ČEŠKA

Idilične pokrajine Češke, Moravske in Šlezije nas očarajo s svojo lepoto in bogato zgodovino, preplet hribov in gora, prijetno vzdušje, sproščeni ljudje, pravljični gradovi in mnoga čarobna mesteca pa dodajo pravi čar našemu doživetju.

HARMONIJE Brna, Prage in Češkega Krumlova 2 - 3 dni, že od 109 € / osebo Podroben opis