logo
Globart GO! vam prvi in edini s ponosom predstavljamo tovrstna glasbena potovanja v Sloveniji.

Kaj je Globart GO!

Smo mlada agencija, vendar z dolgoletnimi izkušnjami na področju organizacije in izvedbe turističnih potovanj.

S premišljenim sloganom Travelling for music so potovanja dobila nov pomen, saj jim je dodana bistvena glasbeno kulturna nota. Namenjena so vsem, ki jim je glasba blizu in si poleg klasičnih programov želijo doživeti nekaj drugačnega, posebnega.

Globart pisarne

Pripravili smo vam različne tematske sklope in aktivnosti, ki se vseskozi povezujejo in dotikajo nečesa lepega, prijetnega, zabavnega: glasbe! Izbirate lahko med eno- in večdnevnimi izleti, strokovnimi ekskurzijami za odrasle ali otroke, zabavnimi programi, organiziranimi glasbenimi tabori, pikniki z zabavno animacijo...
Skupaj lahko obiščemo koncerte in festivale, za prijetno spoznavanje glasbenega sveta pa bo poskrbela naša ekipa izkušenih vodičev.

Globart skupina

Globart skupina je mlado podjetje, ki se zaveda pomena glasbe, kulture, povezovanja med ljudmi in širjenja intelektualnega obzorja, zato v to vlagamo ves svoj trud, energijo in znanje.

Leta 2012 smo ustanovili glasbeno agencijo Globart v sklopu blagovne znamke High event music, katere poslanstvo je zastopati in ponujati najkakovostnejše glasbenike in glasbene storitve. V tem času smo sodelovali na mnogih glasbenih dogodkih in prireditvah, bili priča odličnim koncertom in izvedbam naših glasbenikov.

Leta 2013 smo pridobili tudi licenco na Gospodarski zbornici Slovenije za organizacijo turističnih potovanj in tako dosegli še enega izmed zastavljenih ciljev. Ustanovili smo turistično agencijo Globart GO!. Specializirali smo se za glasbena potovanja in ponosni smo, da smo prvi in edini v Sloveniji, ki vam lahko ponudimo tovrstna potovanja in glasbena doživetja.

Odličnost

Varnost potnikov na poti

Za varnost na poti bodo skrbeli izkušeni vodiči in vozniki, ki posamezna področja odlično poznajo. Še posebno pozornost bomo posvetili potovanju mlajših skupin, zato vam Globart GO! v primeru, ko je večina prijavljenih potnikov mlajših od 18 let, na vsakih 15 potnikov nudi 1 brezplačno mesto za spremljevalca.

Vsi naši potniki so na poti zavarovani z osnovnim nezgodnim zavarovanjem, priporočamo pa tudi sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja CORIS z asistenco v tujini, za katerega se enostavno odločite ob prijavi na izlet, vse ostalo pa uredimo mi.

Globart GO! vodniška ekipa

Globartovo vodniško ekipo sestavljajo preverjeni vodniki, ki imajo opravljeno licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije. Poleg splošnega strokovnega znanja dajemo zaradi narave naših izletov tudi velik poudarek dobremu poznavanju glasbene kulture, druženju in dobremu odnosu z gosti ter zanimivemu načinu podajanja informacij.

Proti drobnemu tisku in skritim doplačilom

Pri Globartu se zavedamo, da dober glas seže v deveto vas, slab pa še mnogo dlje. Zato so naši potniki o vseh cenah in pogojih natančno obveščeni. Potnik ne more na pot brez podpisane pogodbe, v kateri je jasno definirano, kaj program in cena ponujata, kaj je vključeno v ceno in kakšni so splošni pogoji poslovanja. Mladoletni potniki prav tako ne morejo na pot brez izpolnjene prijavnice, podpisane s strani staršev ali zakonitega zastopnika, saj s tem omogočamo, da potniki dobro vedo, kaj so plačali.

Globartova dobrodelnost (GLASBENI SKLAD)

Slovenija premore ogromno glasbeno nadarjenih otrok, žal pa je vedno več družin, ki svojim otrokom ne morejo nuditi glasbenega izobraževanja in razvijanja tega talenta. Zato smo se odločili, da bomo del prihodka od vsakega izpeljanega izleta namenili v GLOBARTOV GLASBENI SKLAD za socialno ogrožene otroke in jim letno, s pomočjo sklada, v celoti ali delno pomagali pri financiranju šolnine za glasbeno izobraževanje in nakupu inštrumenta.

Dovolite, da vas ekipa Globart GO! popeljemo v čudoviti svet glasbenih doživetij!

Kje se nahajamo

 • Potovalna agencija GlobartGO!
 • Savska cesta 5, 1000 Ljubljana
 • +386 [0] 31 44 55 55

Odpiralni čas

Ker smo turistična agencija in obožujemo naravo svojega dela, smo seveda tudi veliko na poti, kljub temu pa nas lahko obiščete v naši poslovalnici v času uradnih ur oz. po predhodnem dogovoru:

 • GLOBARTOV KLICNI CENTER:
 • +386 / 31 44 55 55, info@globartgo.si
 • ponedeljek - petek: 8h - 20h
 • sobota: 8h - 13h
 • POSLOVALNICA LJUBLJANA:
 • Savska cesta 5, 1000 Ljubljana
 • +386 / 31 44 55 55, info@globartgo.si
 • ponedeljek - petek: 8h - 15h
 • sobota: zaprto