logo
BLOG
Strokovna ekskurzija ''Slovenski kras do Devina'' s predstavo

Strokovna ekskurzija ''Slovenski kras do Devina'' s predstavo ali pa brez, je odličen izlet za vse, ki ste radi pozitivno presenečeni nad izjemnimi kraji in kotički, ki jih ponuja Slovenija in bližnja okolica, pa zanje morda sploh niste vedeli.

Sama pot je zelo prijazna, saj vožnja ni dolga, na poti pa si ogledamo veliko izjemnih stvari, kot so edina slovenska podmornica v vojaškem muzeju Pivka, kjer se podate v samo notranjost podmornice - vsekakor enkratna izkušnja! Seznanili se boste tudi s predstavitvijo, kako nastaja kraški pršut in seveda okusno degustacijo, do dobra spoznali Trst, njegove skrivnosti in posebnosti in si imeli možnost ogledati katero izmed odličnih kulturnih predstav, ki jih ponuja to kulturno bogato mesto.

Med tem, ko je en dan predvsem posvečen kulturi, izobraževanju in deoberšenj del tudi slovenski zgodovini, pa bo drugi dan namenjen bolj sproščenemu raziskovanju tržaškega krasa. 

Fascinirani boste nad vrtovi in notranjostjo dvorca Miramare, nad ''Malim Monacom'', kot pravijo malemu prestižnemu in izjemno urejenemu italijanskemu mestecu Portopiccolo, narejenemu v nekdanjem kamnolomu. Poskrbeli bomo tudi za svoje telo, saj se bomo s sprehodom po panoramski - Rilkejevi poti nad klifi tržaškega zaliva do dobra razgivali in za konec prispeli še do gradu Devin, kjer si bomo ogledali še nekoč strateško zelo pomemben grad in njegovo zbirko glasbil. (sprehod je seveda po želji, lahko pa se do Devina odpeljete z avtobusom po glavni cesti in ta čas uživate na kavici ob morju ali pa podrobneje raziščete sam grad).

Seveda GlobartGO! ekipa poskrbi tudi za izjemno vzdušje, katerega ustvarjamo ves čas potovanja z raznimi pozornostmi, ki vam omogčajo zelo udobno potovanje, privabljajo na vaš obraz nasmeh in veliko dobre volje! Kakovost, strokovnost, natančnost, pozitivna energija, sproščenost ter odlično vzdušje so naši najpomembnejši cilji za vsako potovanje in skupino posebej in za to se zares potrudimo! :)

Kako smo se v januarju imeli z eno izmed naših zaključnih skupin na točno tej poti, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. Lahko vam zagotovimo, da so bili vsi zelo navdušeni in zadovoljni in prepričani smo, da boste uživali tudi vi! 

Vas zanima program in ponudba za vašo skupino? Tukaj si lahko že ogledate program in okvirne cene, za konkretno ponudbo za vaš željeni termin, pa nas prosimo kontaktirajte.

Kras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupineKras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupine

Kras, Pivka, Trst, Miramare, Devin, Portopiccolo - GlobartGO travel - ekskurzija, izlet, zaključene skupine

 

 

Nazaj na blog