logo
BLOG
GMU 2017- ''Z glasbo in motivacijo do uspeha!''

 

Uspeli smo! 1 dan, 300 nagrajenih otrok, GMU projekt Zagreb in GlobartGO! travel!

 

Nepozabni občutki, zadovoljstvo, radost in veselje ob koncu šolskega leta naših najperspektivnejših mladih slovenskih glasbenikov! To je bil naš cilj in hvala celotni ekipi in vsem šolam, ki ste z navdušenjem podprle naš GMU projekt, da smo skupaj lahko dosegli ta cilj in nagradili kar 300 otrok!

 

Naj še omenimo, da je projekt GMU zelo mlad, saj je idejno nastal šele leta 2016 in se je v letošnjem šolskem letu odvijal šele drugič. V prvem letu smo v sklopu GMU projekta na nagradni izlet GLASBENI DUNAJ odpeljali 50 otrok, v drugem letu pa že kar 300 in zato smo na uspeh projekta še toliko bolj ponosni in veseli, da so vrednost in naš namen prepoznale tudi šole in podprle projekt!

 

Ker je projekt tako uspešen, smo si za naslednje leto zadali še višji cilj! V sklopu projekta GMU 2018 je naš cilj na nagradni izlet odpeljati kar 1000 otrok in prepričani smo, da nam bo skupaj to tudi uspelo, saj je prav to za otroke največja nagrada in odlična motivacija za nadaljnje uspehe in njihove izjemne dosežke!

 

Kmalu bo že znana tudi nova destinacija GMU projekta 2018, zato ostanite z nami!

 

Kako smo se imeli, in kako so uživali otroci, pa si lahko ogledate v video reportaži, ki smo jo pripravili za vas in naši FACEBOOK strani, kjer boste našli fotografije, ki jih je za vas posnel odličen fotograf Domen Dolenc!

 

 

Nazaj na blog